4 січня 2024 року компанія Garmin опублікувала звіт Garmin Fitness Report за 2023 рік, в якому висвітлюються ключові тенденції у фітнесі та звички клієнтів по всьому світу. Починаючи від перевірених активностей, як-от біг, їзда на велосипеді та ходьба, і закінчуючи дедалі популярнішими хобі, як-от пілатес, HIIT і теніс, у 2023 році користувачі частіше та більше реєстрували в Garmin Connect™ практично кожен вид своєї діяльності, якщо порівняти з попереднім роком.

Фахівці виділяють кілька ключових висновків зі звіту за 2023 рік:

  • До п'ятірки найпопулярніших активностей увійшли біг, ходьба, їзда на велосипеді, силові тренування і кардіотренування в приміщенні.
  • У 2023 році клієнти зареєстрували на 19% більше занять з використанням фітнес-обладнання, водночас спостерігалося практично двозначне зростання показників силових тренувань, підйому сходами та занять на еліптичних тренажерах.
  • Активність HIIT різко зросла – на 112% порівняно з минулим роком.
  • Незалежно від того, долаєте ви ці кілометри пішки або на двох колесах, заняття на свіжому повітрі, як-от ходьба, біг пересіченою місцевістю, їзда на велосипеді по гравію і їзда на електронному велосипеді, піднялися на новий рівень.
  • Тенісні корти були популярним місцем для занять у 2023 році; користувачі Garmin витрачали більше часу на відпрацювання подач і ударів, граючи в теніс на 76% більше, ніж попереднього року.
  • Акцент на розум, тіло і здоров'я став більш очевидним у 2023 році, коли зростання показників йоги, пілатесу і роботи з диханням виражалося двозначними числами.